marți, 9 octombrie 2012

Andi Moisescu se alătură frumoasei campanii ,,Bun venit pe lume"

Bun venit pe lume


Am plecat de la rezultatele unui studiu. În România, o medie de 1900 de copii, mai mici de un an, mor anual. Adică, un copil la cinci ore. În marea majoritate a cazurilor fiind vorba de nașteri premature.


Am vizitat mai apoi 15 maternități din Pitești, Constanța, București, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Craiova, Târgu Mureș, Timișoara, Suceava, Piatra Neamț, Vaslui, Hunedoara, Reșița și Brașov și-am văzut cu ochii noștri realitatea.


Totul trebuie sa aibă un început. Primul pas pe care-l putem face e să dotăm, mai întâi, cu incubatoare maternitățile vizitate. În acest scop am demarat campania Bun venit pe lume.


Experiența anetrioară ne-a demonstrat că se poate. Salvaţi Copiii a donat echipamente medicale maternităţii Cantacuzino din Bucureşti şi maternitaţii din Adjud (judeţul Vrancea) în valoare de 172.500 de lei. Dar poate cel mai important e că în comunităţile în care s-a desfăşurat programul Fiecare copil contează în 2011, nu s-au mai înregistrat cazuri de decese în rândul copiilor cu vârsta mai mică de un an.


Ne puteți ajuta să fim, împreună, mai mulți si mai buni. Puteți ajuta un copil sa trăiască, donând 2 euro prin sms la 8864 sau online, la Salvați Copiii, până pe 31 decembrie.
 sursa:http://www.andimoisescu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu