Proiecte

Proiect umanitar

Prin acest proiect la nivel națíonal am reușit să creem 6 bloguri umanitare și am mediatizat cazurile umanitare  atât la nivel local cât și la nivel național.Printre realizări se află cazurile:
-Sebastian Colgiu-
-Nicole Ana Maria-
-Denis Hariga-
Iar pentru ceilalelate persoane campania continuă.
"Să fim oameni.." este un proiect iniţiat de Asociația ""Salvează o inimă""-Botoșani
"Să fim oameni..." este un proiect care încearcă să schimbe vieţi;

"Să fim oameni... "vă aduce informaţi;

"Să fim oameni..."luptă alături de voi;

"Să fim oameni..." oferă şi cere seriozitate.

Un mesaj pentru voiDin pacate, lumea in care traim si pe care noi o dorim mai buna, uneori ne ofera si probleme prea grele de purtat doar pe umerii nostri.

Imi doresc sa nu fie nimeni bolnav, niciunde in lumea aceasta mare, insa copii ma impresioneaza cel mai mult, ma gandesc la sufletele lor pure si nevinovate, la ochisorii curiosi sa vada tot ce li se arata in jur, la intrebarile lor despre viata, sunt pui mici de om care abia invata sa zboare.

In ultimul timp apar tot mai multe cazuri ale unor copii care isi doresc sa traiasca, iar parintii lupta pana la capat sa le ofere tot ce e mai bun, sa ajunga la medicii cei mai buni, la cele mai specializate clinici si spitale, dar unii dintre ei se lovesc de o bariera pe care nu o pot trece singuri.

Au nevoie de bani pentru a trece de aceasta bariera, TE ROG, atunci cand auzi sau vezi un apel umanitar, nu trece peste el ca si cand nu ar exista sau pe tine nu te-ar afecta.

Ganditi-va cum va fi cand parintii vor putea sa mearga mai departe cu banii daruiti de voi, vor putea sa lupte in continuare, altfel, vor sta pe ganduri si se vor framanta, vor plange si se vor uita neputinciosi la copilul care nu intelege problemele oamenilor mari.

COPILUL isi doreste ca maine sa alerge, sa zambeasca, sa iti tina parintii de mana.


VOI, cei care nu ramaneti indiferenti, aveti din partea noastra tot respectul si mii de multumiri.


La capăt nu ne rămân decât jertfele iubirii şi mulţumirea binefacerii,pe toate celelalte le pierdem.Un credincios al lui Hristos nu trece în lumea aceasta
printre trupuri,ci printre suflete.
Nu ne uităm la feţe,ci la conştiinţe.
Nu vedem râsul oamenilor,ci tragediile lor.
Fii alături de cei care vor să facă bine,întinde-ţi mâna prin întunericul amar şi aprinde făclia speranţei.Nu ai puterea să o faci tu roagă pe alţii care ştii ca o pot face.Dă mai departe acest mesaj.Clădeşte casă în ceruri aici castelul de nisip se sfarmă sub valuri.
Singur nu reuşeşti,împreună vom reuşi!Fii solidar...

Împreună putem schimba vieţi!
Cazurile prezentate pe acest blog au fost verificate. La cerere puteţi primi documentele medicale care dovedesc starea de sănătate a celor care au nevoie de ajutor umanitar.

Dorim cu ajutorul d-voastră aceste campanii să le ducem până la capăt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu