joi, 11 octombrie 2012

Micuții de la Secția de recuperare pediatrică din Iași au mare nevoie de noi! Arată că îți pasă!

Ieri am citit povestea acestor micuți și am rămas foarte impresionată că undeva, atât de aproape de noi, aceste suflețele au parte de atât de puțină afecțiune, trăindu-și copilăria într-un salon de spital. Noi îi putem ajuta, trebuie doar să le arătăm că ne pasă!

Voi reda informații despre micuți exact așa cum le-am primit și eu. Orice cuvinte în plus sunt de prisos, sunt sigură că povestea lor va ajunge la inimile voastre!

„Sectia de recuperare pediatrica Sf. Maria Iasi, are in ingrijire 57 de copilasi abandonati cu varste intre o luna si 2 ani. Cine doreste sa contribuie cu ceva poate lua legatura cu:
Anca Craciun (0749067014)
Alexandra Parnic (0753856441)
Irimiea Adrian (0756646441)
Olaru Alina (0745557985)
Dr. Diana Padure (0745831521).

Copilasii au nevoie de DRAGOSTE in primul rand….si de: pampers, produse protectie scutec, produse baita, detergent, plase la geamuri (au geamuri termopan, insa nu au plase, in iunie cand am fost erau piscati de nu aveai unde pune degetul pe ei), patuturi metalice (de altele nu au voie din motive de igiena), jucarii (pentru copii pana in 18 luni, nu are cine sa-i supravegheze si nu vrem sa se raneasca), hainute de interior(nu au iesit afara niciodata si nu le folosesc papuceii si gecutele).

Sunt copii crescuti ca intr-un bol de sticla, au imunitatea scazuta si le putem da tot felul de virusi care sa ii faca sa sufere mai mult decat sufera deja…

Sunt copii care la 9 -10 luni nu stiu sa stea in fundulet datorita faptului ca au patutul prea mic incat nici nu se pot intoarce pe burtica. Sunt copii care in loc de pampersi folosesc pelinci…nu mai vorbim de faptul ca duc lipsa de hainute, medicamente, servetele, mancare, jucarii, papucei si cel mai important: au nevoie de parinti,de oameni cu inima mare, de dragoste…Stiu,e o perioada grea pentru oricine, dar cat bine le-ati face nici nu va puteti imagina! Aveti numerele de telefon mai sus! Noi ii vom ajuta!” (sursa: Anca Craciun)

Vă rog să nu rămâneți indiferenți! Un gest oricât de mic înseamna enorm!
sursa:http://blogpiticul.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu