marți, 8 ianuarie 2013

Ajutati-l pe Andrei sa se faca bine!Merita o sansa la viata!

Astazi doresc sa va prezint o poveste de viata crucianta.Am fost rugat de parintii copilului:Silviu Andrei sa postez un articol pe blogurile mele si sa fac cumva sa-i ajut.Si nu pot sa-i refuz vazand prin ce necaz trec.Ne dorim sa fim de folos si sa-i ajutam cum putem pe acest copilas.In cele ce urmeaza va las articolul de la ziarul Libertateș.Noi o sa distribuim si pe facebook ca sa ajute lumea acest copilas.Va rog sa luati legatura cu familia pentru a va oferi mai multe informati cum ajutati.

“Totul a început c-o mică umflătură, cam lângă lobul urechii stângi, în aprilie, anul acesta”. Aşa rememorează mama lui Andrei Neagu debutul coşmarului pe care copilul de 6 ani şi părinţii lui îl trăiesc acum. Un băieţel care, până în acel moment, trăise o copilărie normală, nimic neprevestind negura ce avea să-i acopere destinul. Apoi, s-a pierdut mult timp cu găsirea diagnosticului corect.

La spitalul din Alexandria, presupunerile au fost care mai de care mai departe de realitate. “L-au suspectat ba de oreion, ba de o problemă a molarului de 6 ani. Între timp, umflătura s-a mărit tot mai mult şi mai rapid, iar durerile au devenit tot mai mari”.
Are nevoie de ajutor material

Abia după o lună rezultatul unei biopsii a indicat crudul adevăr. Andrei fusese luat în stăpânire de o maladie cruntă, rabdomisarcom localizat în loja parotidiană stângă. O tumoare malignă ce a desfigurat chipul copilului.

În iunie a ajuns prima oară la şedinţele de chimioterapie, la Institutul Oncologic, apoi părinţii s-au agitat să găsească o soluţie chirurgicală, existând varianta unei operaţii la Cluj, dar şi alta, în străinătate, însă mult mai costisitoare. Dar până atunci, Andrei are nevoie de o stabilizare a tumorii, care nu se poate obţine decât prin chimioterapie. Tot efortul financiar e peste puterile familiei, în care, acum, doar tatăl lucrează, câştigând 700 de lei lunar. Aşa că Andrei are mare nevoie de ajutor de la oameni, de la medici şi, nu în ultimul rând, de la Dumneze


Mai mult: Băiatul cu chipul desfigurat de cancer
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andrei-are-nevoie-de-medicamente-scumpe-426458.html

Toate detaliile despre Andrei le gasiti pe blogul :http://neagu-sorin-andrei.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu