luni, 17 decembrie 2012

Eveniment caritabil la Teatru Mihai Eminescu din Botosani



Duminica 16 decembrie la Teatru Mihai Eminescu din Botosani a avut loc un eveniment caritabil ce s-a chemat ” Vin colindetorii ” organizat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Asociația ” Salvează o inimăSponsori oficiali ai evenimentului sunt Teatrul Mihai Eminescu si Salonul " Nicole " din Botosani. La acest eveniment a participat facand un frumos spectacol corul Sfantul Stelian al Asociatiei Tinerilor crestini ortodocsi din Romania filiala Botosani si corul misionar al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei Sf.Ioan Cucuzel.
Sala Teatrului Mihai Eminescu a fost plina de oameni fericiti sa asculte colinde unu mai frumos de altul facandu-i sa uite pentru o clipa de viata grea care poate o au si sa se gandeasca cu bucurie la Marea Sarbatoare a Nasterii lui Iisus Hristos.
Pe langa placerea de a asculta colindele minunate oamenii aflati in sala au mai avut o misiune, aceea de a face o fapta buna. Acest eveniment a avut loc cu un scop anume, acela de a ajuta o familie sarmana care viata le-a dat o mare lovitura in vara. Ioan si Raluca Alexa au 3 copii mici de crescut, ei este din comuna Danjeni, sat Iacobeni, judetul Botosani. Situatia financiara a familiei nu a fost niciodata prea grozava, dar in iulie anul asta o furtuna cu ploaie cu gheata le-a distrus acoperisul casei unde locuiesc si tot ce aveau in gradina, adica hrana lor care le asigura cat de cat mancarea de zi cu zi.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Asociația ” Salvează o inimă ” au dorit foarte mult sa ajute aceasta familie cu ocazia acestui eveniment povestindu-le oamenilor de aceasta drama si indemandu-i sa doneze din putinul lor si familiei Alexa. S-a reusit sa se stranga 1100 de lei. Sa speram ca vor dori si altii sa-i ajute sa treaca de aceasta incercare grea a vietii.
Concertul in totalitate il puteti gasi pe: Live.Botosani.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu