vineri, 28 decembrie 2012

Advertorial:Graphic Vision

Graphic Vision creaza site-uri web profesionale de orice complexitate si orientare. “”Am obtinut calitate înalta si originalitate în activitatea noastra, de la fiecare din site-uri, folosind tehnologii moderne si complexe. Ne vom ocupa de dumneavoastra pe tot parcursul procesului de dezvoltare web.Lucram atat cu firme mari, cat si cu firme mai mici din intreaga lume. Abordare creativa, web design inovator, o atentie personala si satisfactia clientului sunt principalele aspecte ale muncii noastre.
Web design-ul merge dicolo de tehnica, web designul este o arta. Cand clientii vad siteul apartinand companiei dumneavoastra, trebuie sa ii intampinati cu pagini web profesionale, intuitive si impresionante.”" a declarat Razvan Pepelea administratorul societati Graphic Vision

Echipa Graphic Vision are o vasta experinta in realizare de pagini web, lucru ce ofera o identitate unica firmei dumneavoastra. Un site web profesional este un amestec fin de tehnologie si creativitate. Luând în considerare aceasta observatie, ne-am turnat fiecare gram de experienti si de calificare în stapânirea artei de a construi modele profesionale si elegante de site-uri.

E chipa Graphic Vision.ro va creaza orice proiect web pe care il doriti implementat in paginile web: realizare site de prezentare, site pentru firma, creare site web la cheie, magazine online la cheie, realizare site de anunturi, constructie site de socializare, construire forumuri si bloguri, orice idee de creere web site personalizat.

Mai multe detalii despre Graphic Vision le gasiti pe adresa de site:

http://www.graphicvision.ro/

Asociatia “Salveaza o inima” le multumeste din suflet pentru sprijinul acordat in mod gratuit pentru implementarea serviciului Netopia-Mobil Pay de donare online pentru cazurile prezentate de noi:

-Cristian Ciprian Radea-tetrapareza spastica

-Leontina Nicoleta Calin -Retinopatie de prematuritate gradul 5

-Gabriela Tudorache-tumoare pe nervul optic

-Dorin Tilica-retinopatie de prematuritate 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu