marți, 20 martie 2012

Petitie: "Revenirea la Ordinul MMFES si MSP 726/2002"


Revenirea la Ordinul MMFES si MSP 726/2002
Ordinul MMFES si MSP 726/2002 a fost conceput, legiferat si pus in aplicare in perioada in care Romania, datorita faptului ca adera la Uniunea Europeana, trebuia sa-si adapteze si legislatia. Astfel a aparul acest Ordin. Insa ulterior intrarii in U.E. cei care ne conduceau s-au gandit sa-si schimbe atitudinea fata de persoanele cu handicap. Astfel s-au folosit de Ordinul 762/1992 petru a rezolva situatia, un Ordin care tine mai mult de perioada comunista decat de cea europeana. "In loc sa se faca un pas inainte, mai bine UN SALT INAPOI".
Astfel a aparut Ordinul MMFES si MSP 762/2007, Ordin care incalca Legea 448/2006 si este impotriva persoanelor cu handicap.
In Drept este bine cunoscuta forta juridica a actelor administrative.
Un Ordin nu se poate da incalcand o lege care este deasupra lui, DEOARECE ESTE INFERIOR LEGII.
JURISTII DE LA GUVERN CU ce au analizat acest ACT NORMATIV?
Legea 448/2006 defineste Handicapul ca fiind persoana cu afectiuni, dizabilitati fizice, psihice. Aceste persoane potrivit legii 448 au drepturi si facilitati. Cum poti sa emiti un ORDIN care stabileste care dintre persoanele cu afectiuni, dizabilitati EVIDENTE este sau nu persoana cu handicap?
Petiție inițiată de :Timoftei Silviu

Pentru a le veni în ajutorul persoanelor cu diazibilități cu o singură semnătură puteți ajuta ca aceste persoane să aibă o viață mai aproape de normalitate.

SEMNEAZĂ ȘI SCHIMBĂ O VIAȚĂ!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu